Stomatološke usluge u Hrvatskoj

Dođite u kliniku DentIN!

Stomatološka klinika DentIN, u Zagrebu, djeluje duže od 20 godina. Specijalizirani smo za nadoknadu izgubljenih zubi, a voditelj naše zubne klinike specijalist je oralne kirurgije, dr. Stipica Balić. Svakom pacijentu pristupamo individualno, s naglaskom na trajnu kvalitetu svog rada.

Zašto zubaru u Hrvatsku?

Zašto otići zubaru u Hrvatsku? Jednostavno: povoljno je, blizu i kvalitetno. Zubarske usluge u Hrvatskoj u prosjeku su 30% povoljnije nego u Austriji. Najviše ćete uštedjeti na velikim radovima, kao što je stavljanje zubnih implantata, totalne proteze, All-on-4, i slično. Uz to, svi EU pacijenti mogu ostvariti povrat sredstava za stomatološke radove u inozemstvu, pa tako i u Hrvatskoj.

Zašto zubaru u Hrvatsku:

Recite nam što Vam treba, a mi ćemo Vam reći koliko biste uštedjeli kod nas.

All-on-4

Ako Vam nedostaje velik broj zubi pomoći će Vam most na 4 zubna implantata: All-on-4. Upravo zbog implantata All-on-4 daje prirodan osjećaj žvakanja i gutanja te stabilnost prilikom govora ili smijanja. Iz tih razloga mnogi pacijenti nakon nekog vremena običnu zubnu protezu zamijene mostom All-on-4.

Kompletno novi zubi u jednom danu

All-on-4 ima još jednu prednost: ukoliko stanje čeljusti zadovoljava potrebne preduvjete u samo jednom posjetu možete dobiti kompletno nove zube. Zato često govorimo da s All-on-4 možete od bezubosti do potpuno novih zubi doći u 24 sata.

Za koga je All-on-4?

Dentalna klinika DentIN: All-on-4 implantološko rješenje povoljnije u Hrvatskoj
All on 4 povoljniji je u Hrvatskoj

Cijena All-on-4 u DentIN-u

Naša cijena za All-on-4 je 4.950€, a u cijenu je uključen i smještaj. Želite li više detalja najbolje je da nas kontaktirate i opišete svoje potrebe. Svaki pacijent je individualan te uvijek postoji mogućnost dogovora nekog adekvatnijeg ili povoljnijeg rješenja.

Uštedite vrijeme i novac uz All-on-4: brzo, bezbolno, stabilno i trajno!

Dentalna klinika DentIN: zubni implantati Nobel Biocare
Zubni implantati Nobel Biocare

Zubni implantati u DentIN-u

Mi smo specijalizirani za ugradnju zubnih implantata. Svojim pacijentima ugrađujemo zubne implantate premium kvalitete, Nobel Biocare i Sweden Martina. Svi naši implantati imaju doživotno jamstvo proizvođača.

Nije svejedno tko Vam preporučuje i stavlja zubne implantate. U našoj dentalnoj klinici zubne implantate implantira specijalist oralne kirurgije, dr. Stipica Balić, voditelj DentIN-a.

Prednosti zubnih implantata

Zubni implantati odličan su način nadoknade izgubljenih zubi. Trajniji su od drugih rješenja te pozitivno utječu na zdravlje čeljusti i okolnih zubi. Njima možemo nadoknaditi nedostatak jednog zuba ili više njih, npr. sa zubnim mostom na implantatima. Osim toga, u Hrvatskoj su zubni implantati i do 30% povoljniji nego u Austriji.

Prednosti zubnih implantata:

Što je u cijeni zubnih implantata?

Cijene zubnih implantata u Hrvatskoj također su povoljnije i na njima je moguće značajno uštedjeti. Prije svega, trebate znati što je sve uključeno u cijenu. Stoga, kada razmišljate koliko ćete uštedjeti na implantatima u Hrvatskoj provjerite sljedeće:

Sve ove informacije najčešće nije moguće pronaći u cjeniku. Osim toga, svaki je pacijent različit te je stoga najbolje kontaktirati stomatološku kliniku, detaljno se raspitati i zatražiti okvirnu ponudu.

Cijena zubnih implantata u DentIN-u

U Dentalnoj klinici DentIN nudimo zubne implantate premium kvalitete Nobel Biocare i Sweden Martina. Svi naši implantati imaju doživotno jamstvo proizvođača. U cijenu izraženu u ponudi uključujemo sve što Vam je potrebno, a zubne implantate implantira dr. Balić, specijalist oralne kirurgije, voditelj Dentalne klinike DentIN.

Uštedite na implantatima u Hrvatskoj. Zatražite okvirnu ponudu!

Dentalna klinika DentIN: totalna zubna proteza
Potpuna zubna proteza

Zubne proteze

Zubne proteze također su nešto na čemu biste mogli uštedjeti u Hrvatskoj. Premda nisu trajne i stabilne kao zubni implantati zubne proteze jednostavnije su i jeftinije rješenje.

Prednosti zubnih proteza

Zubne proteze: brz, povoljan i jednostavan način za nadoknadu zubi. Raspitajte se za naše cijene!

Praktične informacije

Gdje se nalazi naša klinika?

Dentalna klinika DentIN nalazi se na adresi:
Ulica Milana Ogrizovića 21, Zagreb

190 km od Graza, E59
380 km od Beča, E59

GPS koordinate

45.80290677345455
15.957743056619739

Provjerite na zemljovidu

Osiguran smještaj

Ukoliko stomatološki radovi to zahtijevaju organiziramo za Vas smještaj u našim apartmanima.

Ostale povoljne stomatološke usluge

Ostale stomatološke usluge u Hrvatskoj su također često povoljnije nego u Austriji. Pogotovo se to odnosi na zubne ljuskice i razne vrste zubnih krunica.

Dentalna klinika DentIN: lijep osmijeh na mladoj ženskoj osobi zahvaljujući zubnim ljuskicama
Zubne ljuskice

Zubne ljuskice

Zubne ljuskice prikladne su za prikrivanje i korekciju manjih estetskih nedostataka prednjih zubi. Zubne ljuskice su najbrži i najjednostavniji put do savršenog osmijeha. Zato su često u prvom planu na osmijesima mnogih glumačkih i pjevačkih zvijezda. Premium ljuskice, načinjene od keramike, imaju visoku cijenu. Stoga se isplati doći u Hrvatsku radi uštede na zubnim ljuskicama.

Zubne krunice

Zubne krunice važne su za vraćanje funkcije i ljepote teško oštećenim zubima. Također su sastavni dio protetskih nadomjestaka, kao što su zubne proteze, All-on-4 i zub na implantatu. One izrađene od cirkonske keramike i od staklokeramike posebno su lijepe i kvalitetne te zbog toga spadaju u premium razred. Ušteda na zubnim krunicama još je jedan dobar razlog da se odlučite doći zubaru u Hrvatsku.

Dentalna klinika DentIN: cirkonske zubne krunice
Cirkonske zubne krunice

Uštedite na stomatološkim radovima u Hrvatskoj.

Raspitajte se za naše cijene i koliko biste uštedjeli u našoj dentalnoj klinici!

Nastavkom korištenja ovog web-sjedišta prihvaćate Pravila o zaštiti privatnosti. Više informacija

Postavke datoteka kolačića na ovom web-sjedištu podešene su tako da nastavkom korištenja web-sjedišta bez promjene tih postavki, ili klikom na "Prihvaćam", pristajete na Pravila o zaštiti privatnosi.

Zatvori