Dentalni centar DentIN, Zagreb, Trešnjevka: dr. Stipica Balić s pacijentom.

U ovo vjerujemo: za kvalitetnu terapiju važno je poštivati struku, ali i očekivanja pacijenta.

Naš pristup pacijentu

Stomatologija je također rad s ljudima, slušanje želja, očekivanja i emocija pacijenta. Stoga je jedini pravi put zajedničko traženje rješenja za Vaše dentalno zdravlje.

Profesionalan odnos

Prema pacijentima prije svega nastojimo gajiti profesionalan odnos. To znači da svoj rad uvijek mjerimo prema najvišim kriterijima kvalitete pripreme, dijagnostike i materijala, kao i najvišim kriterijima stomatološke struke.

Dentalni centar DentIN, Zagreb, Trešnjevka: dr. Balić priprema se za oralnu operaciju.
Dr. Balić, specijalist oralne kirurgije

Zajedničko traženje rješenja

Svjesni smo da svaka pacijentica ili pacijent koji uđu u našu kliniku nose sa sobom različite želje i individualne karakteristike. Stoga s Vama zajednički tražimo rješenje koje najbolje zadovoljava njihove individualne potrebe i očekivanja.

Dentalni centar DentIN, Zagreb, Trešnjevka: dr. Ivana Brezac i dr. Stipica Balić poziraju ispred dijagnostičkog rendgenskog snimka.
Dr. Ivana Brezac i dr. Stipica Balić.

Stomatologija po mjeri čovjeka​

U suvremenoj stomatologiji postoje napredna rješenja za svaki medicinski problem. Međutim, takve terapije često podrazumijevaju i velike troškove. Od naših stomatologa i osoblja očekujte da će s Vama pronaći rješenje koje odražava kvalitetu i dugovječnost izvršenih radova, uz samo nužni razmjer financijskih izdataka.

Dentalni centar DentIN, Zagreb, Trešnjevka: tim Dentalnog centra DentIN ispred recepcije.
Tim Dentalnog centra DentIN

Obratite nam se za savjet

Naši stomatolozi rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Ogrizovićeva 21
Pon - Pet: 8-20h

Nastavkom korištenja ovog web-sjedišta prihvaćate Pravila o zaštiti privatnosti. Više informacija

Postavke datoteka kolačića na ovom web-sjedištu podešene su tako da nastavkom korištenja web-sjedišta bez promjene tih postavki, ili klikom na "Prihvaćam", pristajete na Pravila o zaštiti privatnosi.

Zatvori