Dentalni centar DentIN, Zagreb, Trešnjevka: tim Dentalnog centra DentIN.

Naglašavamo iskustvo, ali pratimo i razvoj dentalne medicine.

Dentalni centar DentIN

Dentalni centar DentIN utemeljen je na obiteljskoj tradiciji dentalne medicine dužoj od 20 godina. Danas svojim pacijentima uz veliko iskustvo može  ponuditi i suvremena medicinska rješenja i  individualni pristup.

Iskustvo i neprestano usavršavanje

U Dentalnom centru DentIN oslanjamo se na metode i saznanja prikupljena iz stomatološke prakse duže od 20 godina. Uz to veliku važnost pridajemo i praćenju suvremenih stomatoloških metoda koje će pacijentima omogućiti lakši i brži oporavak, manje nelagode, te dugovječnost kvalitete izvršenih zahvata.

Dentalni centar DentIN, Zagreb, Trešnjevka: dr. Stipica Balić, uz asistenciju dr. Ivana Brezac, implantološki zahvat na pacijentu.
Dr. Stipica Balić i dr. Ivana Brezac, implantološki zahvat.

Nadoknada izgubljenih zubi kao profesionalni fokus

Premda smo opremljeni za pružanje svih stomatoloških usluga, najviše smo usmjereni na metode i rješenja za nadoknadu izgubljenih zubi. U razgovoru s pacijentima nastojimo upoznati njihove potrebe i očekivanja te u skladu s tim možemo ponuditi od povoljnih klasičnih protetskih rješenja, do najsuvremenijih implanto-protetskih radova kao što je All-on-4.

Dentalni centar DentIN, Zagreb, Trešnjevka: dr. Stipica Balić s pacijentom.

Ugodan ambijent i dentalni tim

Ugodan ambijent našeg dentalnog centra ne čini samo odmjereno uređen, održavan i higijenski prostor, već prije svega izražena prisnost naših stomatologa i dentalnog osoblja. Naša čekaonica i ordinacije mjesta su razgovora i upoznavanja kako bismo Vam pomogli ostvariti zdrav i lijep osmijeh, te pobijediti nelagode uzrokovane dentalnim problemima.

Dentalni centar DentIN, Zagreb, Trešnjevka: tim Dentalnog centra DentIN.
Tim Dentalnog centra DentIN.

Obratite nam se za savjet

Naši stomatolozi rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Ogrizovićeva 21
Pon - Pet: 8-20h

Nastavkom korištenja ovog web-sjedišta prihvaćate Pravila o zaštiti privatnosti. Više informacija

Postavke datoteka kolačića na ovom web-sjedištu podešene su tako da nastavkom korištenja web-sjedišta bez promjene tih postavki, ili klikom na "Prihvaćam", pristajete na Pravila o zaštiti privatnosi.

Zatvori