Ljuskice za zube

Keramičke ljuskice za zube ponekad su najkraći i najjednostavniji put do savršenog, holivudskog osmijeha. Njima rješavamo manje nesavršenosti i obojenja zubi.

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanjem zubi aktiviramo unutrašnji bijeli pigment zubi. Oni postaju i do nekoliko puta bjelji, što često ne možemo postići samo skidanjem vanjskih naslaga.

Zubni aparatići

Dok su nekoć zubni aparatići bili sinonim za problematičan rast zubi, danas su znak svijesti o važnosti pravilnog zagriza za dentalno zdravlje. Ujedno su nezaobilazni za postizanje lijepog osmijeha.

Popravak zuba

Popravak zuba najčešće je stomatološki zahvat kojim uklanjamo karijes te zatim rekonstruiramo estetiku i funkciju zuba pomoću umjetnih materijala.

Liječenje parodontitisa

Zdravlje struktura koje okružuju zub i daju mu stabilnost iznimno je važno za zdravlje samih zubi. Parodontitis je ozbiljna bolest koja napada upravo te, potporne strukture. Uz strogo pridržavanje uputa stomatologa može se liječiti i držati pod kontrolom.

Liječenje korijena zuba

Liječenje zubnog korijena potrebno nam je kada unutrašnja meka tkiva zuba obole. Čišćenjem odumrlog i inficiranog mekog tkiva spašavamo zub od vađenja.

Čišćenje, pjeskarenje i poliranje

Profesionalno čišćenje zubi sastoji se od uklanjanja zubnog kamenca, pjeskarenja i poliranja zubi. Ovi postupci važni su radi održavanja zdravlja zubi jer time uklanjamo staništa kariogenih bakterija. Ujedno, naš osmijeh postaje ljepši!

Nastavkom korištenja ovog web-sjedišta prihvaćate Pravila o zaštiti privatnosti. Više informacija

Postavke datoteka kolačića na ovom web-sjedištu podešene su tako da nastavkom korištenja web-sjedišta bez promjene tih postavki, ili klikom na "Prihvaćam", pristajete na Pravila o zaštiti privatnosi.

Zatvori