Dentalni centar DentIN, Zagreb: gornji keramički most All-on-4, implantološko protetsko rješenje.

All-on-4 implantološko rješenje u najkvalitetnije rješava nedostatak svih zubi čeljusti.

All-on-4, most na implantatima

All-on-4, ili “svi zubi na 4 implantata“, jest kombinacija zubnog mosta i implantata koje daje veliku stabilnost i prirodan osjećaj žvakanja.

Ukratko

All-on-4 namijenjen je pacijentima bez svih zubi jedne čeljusti. Doznajte više

Za razliku od klasične proteze, All-on-4 za stabilizaciju koristi zubne implantate. Doznajte više

All-on-4 ima mnoge prednosti u odnosu na konvencionalnu zubnu protezu, dok je obična zubna proteza povoljnija. Doznajte više

Cijena All-on-4 implantološkog protetskog rješenja ovisi o vrsti zubnih implantata koje koristimo kao i o materijalu od kojeg je izrađen. Doznajte više

Nudimo 25% popusta na sve za nadoknadu zubi.

Obratite nam se za besplatan savjet.

Dobrih razloga za nadoknadu zubi ima mnogo. Pronađite svoj i kontaktirajte nas!

Što je most na implantatima, All-on-4?

Implantološko protetsko rješenje All-on-4 dugoročno rješava problem nedostatka svih zubi čeljusti. Dok se za pričvršćivanje klasične zubne proteze koristi ljepilo i vakuum, koji se kod mnogih pacijenata pokazuju nedovoljnima za osjećaj stabilnosti, kod mosta na implantatima All-on-4 koriste se četiri zubna implantata.

Dentalni centar DentIN, Zagreb: grafički prikaz implantološkog protetskog rješenja All-on-4.
All-on-4, ilustracija.

Prva implantološko-protetska rješenja All-on-4 nastala su krajem ’70-ih godina prošlog stoljeća. Izumila ga je i patentirala tvrtke Nobel Biocare, koja je ujedno najviše doprinijela i njegovom razvoju. Naša stomatološka klinika, DentIN, službeni je specijalistički partner ovlašten za ugradnju zubnih implantata i sustava Nobel Biocare. Uz ove sustave možemo implantatima riješiti svaku i najsloženiju situaciju vezano uz potpunu bezubost.

All-on-4 je fiksno i čvrsto rješenje zahvaljujući čemu vraća samopouzdanje pri žvakanju, smijehu i razgovoru.  Iz tog razloga, premda klasična zubna protetika ima prednost u pogledu cijene, po pitanju kvalitete rješenja prednost ima All-on-4.

Dentalni centar DentIN, Zagreb: plaketa službenog partnera tvrtke Nobel Biocare.
Plaketa službenog partnera Nobel Biocare.

Ostale velike prednosti rješenja All-on-4 su estetika i vijek trajanja rada te kvalitetnija oralna higijena i opće dentalno zdravlje. Zubni implantati uz pravilno održavanje te ovisno o životnom stilu pojedinca, imaju doživotno jamstvo, dok protetski rad za All-on-4, ovisno o materijalu izrade i održavanju, traje 10 godina, pa i više.

Prednosti mosta All-on-4 u odnosu na konvencionalnu potpunu protezu

  • Veća stabilnost: sasvim fiksno rješenje, daje osjećaj poput prirodnih zubi.

  • Veće uživanje u hrani i društvenim kontaktima: nema smetnje ili spadanja pri jelu, razgovoru i smijanju.

  • Veća ugodnost nošenja: nema poticaja na povraćanje (kod klasičnih proteza on nastaje uslijed pomicanja proteze prema jednjaku)

  • Veća praktičnost održavanja: nije potrebno ljepilo za proteze, ne treba vaditi prije spavanja niti održavati tabletama za čišćenje zubne proteze.

Nudimo odličnu cijenu.

All-on-4 za Vaše potrebe

Zatražite besplatan pregled i savjet oralnog kirurga!

Cijena rješenja All-on-4

Cijena implantološko-protetskog rješenja All-on-4 temelji se na kvaliteti zubnih implantata i materijala korištenog za protetski dio. U Stomatološkoj klinici DentIN koristimo premium implantate Nobel Biocare i zubne implantate Sweden & Martina. I jedni i drugi izrađeni su od čistog titana te uz pridržavanje naših savjeta o održavanju traju doživotno.

Što se tiče materijala za izradu protetskog dijela, u DentIN-u nudimo mnogo mogućnosti: od vrlo povoljnog akrilatnog rješenja, do trajnijih materijala poput zubne keramike, cirkonijeve keramike ili staklokeramike. U svim pitanjima koja se tiču materijala i cijene All-on-4 otvoreni smo individualnom dogovoru sa svakim pacijentom jer naš cilj je Vaše dugotrajno zadovoljstvo i zdravlje.

Dentalni centar DentIN, Zagreb: All-on-4 most na implantatima izrađen od akrilata.
Akrilatni most All-on-4.

Obratite nam se za savjet

Naši stomatolozi rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja!

Ogrizovićeva 21
Pon - Pet: 8-20h

Nastavkom korištenja ovog web-sjedišta prihvaćate Pravila o zaštiti privatnosti. Više informacija

Postavke datoteka kolačića na ovom web-sjedištu podešene su tako da nastavkom korištenja web-sjedišta bez promjene tih postavki, ili klikom na "Prihvaćam", pristajete na Pravila o zaštiti privatnosi.

Zatvori