Zubna protetika povoljno je i često najbrže rješenje za nedostatak zubi.

U Dentalnom centru DentIN radimo s dokazanim i kvalitetnim materijalima.

Naručite se na besplatan pregled i zajedno ćemo riješiti Vaš nedostatak zubi.

DOZNAJTE VIŠE

Temelj kvalitetne zubne protetike je iskustvo, oralna higijena i zdravlje te kvalitetni i pouzdani materijali. U Dentalnom centru DentIN o svemu tome vodimo izrazito računa. Voditelj Dentalnog centra DentIN je dr. Stipica Balić, specijalizant oralne kirurgije, sa svojim timom jamči Vam individualan i profesionalan pristup u rješenju nedostatka zubi.

Dentalni centar DentIN, Zagreb: totalna gornja akrilatna proteza

Zubne proteze

Zubna proteza je protetski nadomjestak kojim rješavamo nedostatak jednog ili više zubi. Riječ je o složenom protetskom radu koji se može sastojati od zubnih mostova, krunica za zube i drugih komponenti.

Doznajte više...

Dentalni centar DentIN, Zagreb: zubni most postavljen na dva zuba

Zubni mostovi

Zubni most specifično je zubno-protetsko rješenje kojim možemo "premostiti" prazno mjesto na kojem je nekoć stajao zub. Zubni most u osnovi se sastoji od više spojenih zubnih krunica postavljenih preko upražnjenog mjesta u zubnom luku.

Doznajte više...

Dentalni centar DentIN, Zagreb: bezmetalne krunice za zube

Krunice za zube

Krunice za zube izvrsno su estetsko i funkcionalno rješenje za popravak krune zuba. Mogu se ugraditi na postojeći zub, ili na zubni implantat.

Doznajte više...

Dentalni centar DentIN, Zagreb: određivanje boje za keramičke ljuskice za zube

Ljuskice za zube

Ljuskice za zube najjednostavniji su način da ispravimo manje nesavršenosti regije osmijeha. Riječ je o tankim pločicama načinjenim od visokosjajne zubne keramike koje se lijepe na prednju plohu zubi.

Doznajte više...

Ponosni smo na iskustva svojih pacijenata

Iznimno profesionalan tim, vrlo ugodna atmosfera, moderna ordinacija - zubar kod kojeg rado idem! :) Toplo preporučam Dentin!

Marta K.

Jako ugodan ambijent s odličnim osobljem na čelu s uvijek nasmijanim i stručnim dr. Balićem čine savršenu uslugu koju Dentin pruža. Jedva čekam iduće čišćenje kamenca:)

Lara B.

Odlazak zubaru vezala sam isključivo uz noćnu moru ili nešto čime plašiš malu djecu, ali sada i ovdje, to je tretman za kraljice i princeze, vrijeme za sebe, bolju sebe s osmijehom, u izvanrednom prostoru i okružena vrhunskim stručnjacima :)

Mia A.

Predivno iskustvo. Cijela nasa obitelj se preporodila otkad idemo kod dr.Balica! Djeca se vise ne boje zubara, nego idu sa smjeskom :) Jako ugodna atmosfera, predivno osoblje i odlicna usluga!

Lovorka P.

Odličan stomatološki tim, svaki put pregled je počeo na vrijeme, bez čekanja. Dr.Balić vrlo pedantan i pristupačan. Svakako preporučam svima!

Antonio Č.

Vrhunski tim strucnjaka , profesionalno osoblje, prekrasan prostor...jednom kad dodjes ne pozelis nikada promijeniti ekipu! Velike zahvate na mojim zubima koje su napravili odusevili su sve ljude oko mene čak i moje prijatelje stomatologe! Bravo DENTIN, samo tako dalje... -

Vesna P.

Na svoje zubne proteze, mostove i krunice dajemo 7 godina garancije, ali očekivani vijek trajanja uz pravilno održavanje znatno je duži.

Pozivamo Vas na besplatan stručni pregled!
Imate li dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte. Naše ljubazno osoblje odgovorit će u najkraćem roku.

KONTAKTIRAJTE NAS

Načini plaćanja

Plaćati možete gotovinom te Maestro, MasterCard, Visa i American Express karticama. Za veće radove postoji mogućnost ostvarivanja dodatnog popusta. Plaćanje se vrši prema fazama terapije.

Uz estetske tretmane lica ostvarujete pogodnost besplatnog čišćenja kamenca zubi.

Pozivamo vas na besplatan pregled. Riješite nedostatak zubi brzo, bezbolno i trajno. Pošaljite upit i doznajte više!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.